Despre noi

METAL FORTEX este o companie specializată în domeniul asamblărilor sudate și prelucrării metalelor.

Scurt istoric
Rulează videoul

In anul 1972 s-a înființat SMA Șieu. Intreprinderea avea ca obiect de activitate repararea si întreținerea utilajelor agricole.

Începând 1997 a avut loc relocarea la propria clădire a companiei noastre, jud B-N  in loc. Șieu, nr. 285.

În 2001 METAL FORTEX a preluat toate aceste construcții vechi și terenul aferent.

In 2004 are loc extinderea companiei in jurul unei hale inițiale, iar in anul 2008 suprafața creste prin modernizarea birourilor si extinderea suprafețelor de producție.

 

Lucrăm de mai mult de 25 de ani ca o companie de prelucrare a metalelor.

Tehnologiile de vârf, utilajele de ultimă generație și procesele de lucru bine structurate, asigură o calitate ridicată și o eficiență a costurilor.

Profesionalismul si experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului au dat dovada ca suntem parteneri de încredere a clienților noștri.

Capacitatea de producție a companiei se întinde pe aproximativ 6.000 de metri pătrați și găzduiește facilități interne extinse, reducând dependența de furnizorii externi astfel minimizând costurile și timpul de execuție. Acest lucru permite METAL FORTEX să fie o soluție completa pentru prelucrarea metalelor, oferind servicii de  tăiere cu plasmă si oxi-gaz, prelucrare CNC, sudură, îndoire la presă, vopsire și sablare cu alice metalice.