• Română (România)
  • English (United Kingdom)
  • Deutsch (DE-CH-AT)
Despre noi PDF Imprimare Email

    SC METAL FORTEX S.R.L. este o societate romaneasca cu capital integral privat.
Obiectul de activitate principal al societatii il reprezinta fabricarea de constructii metalice sudate si parti componente ale structurilor metalice.

    De asemenea METAL FORTEX proiecteaza, executa, livreaza si monteaza structuri metalice de rezistenta si elemente componente inchiderilor perimetrale si de acoperis. METAL FORTEX ofera solutiile adecvate pentru investitia dumneavoastra.

    Produsele METAL FORTEX imbina aspectul si garantia rezistentei in timp datorita gradului ridicat de finisaj obtinut in sectorul de sablare si vopsire. Toate cerintele specificate de client pot fi realizate si datorita parteneriatelor cu cei mai buni producatori de sisteme de protectie.

    Confectiile metalice reprezinta sectorul principal de activitati din productia METAL FORTEX. Intregul proces de productie se desfasoara in interiorul sectiei pornind de la materialele brute introduse in fabricatie pana la asamblarea produselor pregatite pentru sablare si vopsire.

     Dinamica si performanta la METAL FORTEX este sustinuta atat de catre angajatii sai cat si de tehnologia folosita. Managementul societatii, orientat in permanenta spre cerintele pietei vizeaza satisfacerea solicitarilor clientilor nostrii prin oferirea unor servicii in conformitate cu standardele nationale si internationale in vigoare, in conditiile respectarii normelor de siguranta si calitate a constructiilor si de protejare e mediului inconjurator.
Incepand din anul 2008 firma a obtinut Certificarea Sistemului de Management al Calitatii SR EN ISO 9001:2001 sub marca CERTIND.
     De asemenea societatea are procedee de sudura si sudori autorizati conform EN 3834.
     Datorita unui program sustinut de investitii METAL FORTEX detine in prezent trei hale de productie in suprafata de 2400mp , dotate cu tehnica moderna, in care se realizeaza produse complexe.
Atitudinea deschisa, cooperanta, onesta fata de clienti, furnizori si subcontractanti, indeplinirea cu succes a sarcinilor si a angajamentelor asumate, precum si promtitudinea cu care s-a raspuns diverselor probleme aparute in timpul derularii activitatilor de productie sunt realitati ce au determinat cresterea continua a cifrei de afaceri a societatii si au consolidat pozitia SC METAL FORTEX SRL pe piata romaneasca in domeniu.

    Capacitatea tehnica si tehnologica a firmei noastre permite realizarea unei game diverse de constructii metalice sudate. Folosind masini de debitat cu comanda numerica si echipamente performante de sudare, METAL FORTEX poate realiza constructii sudate din oteluri carbon obisnuite si oteluri speciale (Hardox, Weldox, etc.) cu greutate de pana la 12 tone. Toate operatiile (debitare, sudare, tratament termic, sablare, vopsire) se realizeaza „in house” ceea ce reprezinta un avantaj in respectarea termenelor de livrare.